Biludlejning Venedig

» Billeje » Biludlejning Venedig

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Venedig

Sammenlign priser for billeje i Venedig fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Venedig guide

Biludlejning Venedig

Billeje Venedig

Byen Venedig er hovedstad i den norditalienske region Veneto. Det er verdenskendt for sin storslåede omgivelser, kunst og arkitektur. Byen har en befolkning på 270,660 indbyggere (4/2009) og er 414.57 kvadratkilometer i størrelse. Alle kender Venedig på grund af de smukke billeder af gondoler langs vandet.

Der er en række af seværdigheder at se i Venedig, herunder Grand Canal, St Afmærke Basilika, og den storslåede Piazza San Marco. En populær luksus destination er Lido di Venezia, en dejlig sandbanke, der er populær blandt de rige og berømte fra hele verden.

En af de mest populære festivaler i byen, er Karneval i Venedig, som finder sted 40 dage før ferien af ​​påske og slutter før Askeonsdag. Iført en maske er en af ​​de centrale komponenter i festivalen. En anden vigtig festival er Venedig Film Festival – den ældste i hele verden og en af ​​de mest prestigefyldte.

Lufthavnen tættest på byen Venedig er det Venedig Marco Polo Airport (VCE). Det er otte kilometer nord for byen. Det lufthavnsservice en række flyselskaber, herunder Air Berlin, Alitalia, British Airways, Delta Airlines, easyJet, Iberia, Lufthansa, US Airways, og WindJet.