Biludlejning Velletri

» Billeje » Biludlejning Velletri

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Velletri

Sammenlign priser for billeje i Velletri fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Velletri guide

Biludlejning Velletri

Billeje Velletri

Byen Velletri ligger i den vestlige italienske region Lazio. Byen har en befolkning på 53,298 indbyggere (4/2010) og er 113 kvadratkilometer i størrelse.

En af de vigtigste seværdigheder at se i byen, er det Oreste Nardini Civic Arkæologiske Museum of Velletri. Den indeholder en række bemærkelsesværdige værker går så langt tilbage som den protohistoric perioden hele vejen til middelalderen. Bortset fra det, der er rester af en gammel romersk amfiteater.

Der er mange kirker i Velletri, herunder Tower of Trivium, katedralen St. Clement, og klokketårn i Santa Maria.

Der er også en række offentlige fontæner, herunder Fountain af Piazza Benedetto Cairoli og Fountain af Piazza Giuseppe Garibaldi. Med hensyn til paladser, er der en hel del, herunder Palazzo Alfonsi og Palazzo Borgia.

Lufthavnen tættest på Velletri er Rom Fiumicino Lufthavn (FCO), kendt som Leonardo da Vinci-Fiumicino-lufthavnen. Det er den største lufthavn i Italien og ligger 46,1 km uden for centrum af Velletri. De lufthavnens tjenester mange flyselskaber fra hele verden, herunder nogle af de største som Aer Lingus, British Airways, Air Canada, American Airlines, Continental Airlines, Delta Airlines, easyJet, El Al, Iberia, KLM og Lufthansa.