Biludlejning Trieste

» Billeje » Biludlejning Trieste

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Trieste

Sammenlign priser for billeje i Trieste fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Trieste guide

Biludlejning Trieste

Billeje Trieste

Byen Trieste er en havneby beliggende i det nordøstlige italienske region Friuli-Venezia Giulia. Byen er faktisk hovedstaden i denne region. Det har en befolkning på 205,374 indbyggere (4/2009) og er 84 kvadratkilometer i størrelse. Byens deler grænser med Adriaterhavet og Slovenien. På grund af sin beliggenhed, har det mange typer af arkitektur, herunder romersk arkitektur og østrigske kejserrige inspireret arkitektur.

En af de vigtigste seværdigheder at se i Trieste er Miramar Slot, som blev bygget i årene mellem 1856 og 1860. Haverne er smukke og har to pragtfulde damme. Der er også en række arkæologiske rester spredt over hele byen, herunder Arch af Riccardo, basilikaen Forense (fra det andet århundrede), en Palaeochristian basilika, og et par romerske alder templer dedikeret til Zeus og Athena. Samt er der en romersk teater på San Giusto Hill, der vender ud mod havet.

Lufthavnen tættest på Trieste er Friuli Venezia Giulia Lufthavn (TRS), også kendt som Ronchi dei Legionari Lufthavn eller Trieste Lufthavn. Lufthavnen ligger 31.08 km fra Trieste. Det håndterer et lille antal flyselskaber, herunder Alitalia, Belle Air, Lufthansa Regional og Ryaniar.