Biludlejning Trento

» Billeje » Biludlejning Trento

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Trento

Sammenlign priser for billeje i Trento fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Trento guide

Biludlejning Trento

Billeje Trento

Trento er en norditalienske by beliggende i regionen Trentino-Alto Adige / Sydtyrol. Byen har en befolkning på 115, 243 indbyggere (11/2009) og er 157,9 kvadratkilometer i størrelse. Byen er en stor politisk, uddannelsesmæssige, økonomiske og videnskabelige center for regionen samt i det nordlige Italien. Byen er også kendt for sin middelalderlige og renæssance-stil historiske centrum, som huser fantastiske arkitektoniske vidundere, herunder Trento Cathedral og Castello del Buonconsiglio.

I dag besøgende kan stadig se nogle af de middelalderlige bymure, især fra Piazza Fiera. Andre vigtige seværdigheder i byen omfatter Piazza Duomo, kirken Santa Maria Maggiore, og Palazzo Salvadori. Der er også Meuseo dell’Aeronautica Gianni Caproni og Museo Tridentino di Scienze naturalisation.

En af de nærmeste lufthavne til Trento er Verona Airport (VRN), som også er kendt som den Valerio Catullo Villafranca Lufthavn. Det ligger cirka 76,89 km fra Trento. Denne lufthavn er vært for en række flyselskaber fra hele Europa, herunder Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, Easy Jet, Israir Airlines, Lufthansa Regional, Ryanair, og Windjet.