Biludlejning Trapani

» Billeje » Biludlejning Trapani

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Trapani

Sammenlign priser for billeje i Trapani fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Trapani guide

Biludlejning Trapani

Billeje Trapani

Byen Trapani er beliggende langs den vestlige kyst af selvstyrende ø i Italien, Sicilien. Det er fortsat en meget vigtig fiskerihavn samt den primære indgang til Egadi-øerne, som er i nærheden. Byen har en befolkning på 70,638 indbyggere (1/2008) og er 271 kvadratkilometer i størrelse.

Byen er kendt for sine traditioner og aktiviteter i løbet Holy Week, især påske, og afslut med Processione dei Misteri di Trapani. Det er en af ​​de ældste religiøse begivenheder i hele Europa, der hele tiden kører i dag.

De fleste af de seværdigheder at se i Trapani er beliggende i den gamle by.Mange af de historiske bygninger i hele byen er i barok-stil. Nogle af de bemærkelsesværdige bygninger, bl.a. kirken Sant’Agostino, Fontana di Tritone, Trapani katedralen og basilikaen Maria Santissima Annunziata.

Der er en række strande, der løber langs kysten af ​​byen. En af de bedste strande er i Marausa, hvilket er cirka ni kilometer fra byen mod syd.

Den nærmeste lufthavn til Trapani er Trapani-Birgi Lufthavn (TPS), også kendt som Vincenzo Florio Lufthavn. Det ligger 12.64 km fra byens centrum. Bortset fra at være en civil lufthavn, er det også anvendes til militære formål. Det er en mindre lufthavn, der servicerer kun tre flyselskaber, Air One, Meridiana Air og Ryanair.