Biludlejning Taranto

» Billeje » Biludlejning Taranto

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Taranto

Sammenlign priser for billeje i Taranto fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Taranto guide

Biludlejning Taranto

Billeje Taranto

aranto er en storslået kystby beliggende i den syditalienske region Apulien. Bortset fra at være en af ​​de vigtigste kommercielle havne i det land, det er også her de vigtigste italienske militær flådebase er stationeret. Befolkning-klog, Taranto er den tredje største kontinentale by i hele det sydlige Italien med en befolkning på 191,810 indbyggere (12/2010). Størrelsen af ​​byen er 209.64 kvadratkilometer.

Taranto er hjemsted for en række historiske steder. Den Aragonese Slot er en smuk bygning bygget i det femtende århundrede langs kysten for at beskytte indbyggerne fra hyppige angreb fra tyrkerne. I den gamle bydel er der Piazza Fontana, som huser kirken San Domenico og Madonna della Salute Sanctuary. Der findes også en række tempelruiner fra den græske æra i hele Taranto.Mens der i Taranto, og mange tager en tur langs promenaden i byen, der blev opkaldt efter Victor Emmanuel III, en tidligere italiensk konge. Det giver en smuk udsigt over Mar Grande.

Den primære lufthavn, som tjenester Taranto er Brindisi Airport (BDS), også kendt som Papola Casale Lufthavn. Denne lufthavn ligger 63,86 km fra centrum af Taranto. Den servicerer en række lufthavne, herunder Air Berlin, easyJet, Helvetic Airways og Ryanair.