Biludlejning Salerno

» Billeje » Biludlejning Salerno

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Salerno

Sammenlign priser for billeje i Salerno fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Salerno guide

Biludlejning Salerno

Billeje Salerno

Salerno er beliggende i den sydlige italienske region Campania. Det har en befolkning på 139,579 indbyggere (7/2010) og er 58 kvadratkilometer i størrelse. Det indeholder lige på kysten i Salerno-bugten i Det Tyrrhenske Hav. Det er et vigtigt kulturelt center i regionen, og er opdelt i tre meget forskellige regioner – en middelalderlig sektor, en nittende århundrede distrikt, og en post-krig område, som er den tættest befolkede.

Salerno er beliggende i en trekant med navnet “Tourist Triangle af de 3 P” (fordi de hjørner ligger i Postiano, Paestum og Pompei). Derfor har mange punkter af interesse for turister. Der er Lungomare Trieste promenaden, der blev oprettet i 1950’erne og er en af ​​de flotteste i hele Italien. Der er også Castello di Arechi, et smukt slot, der i dag huser kongresrum og udstillinger. Der er også mange kirker, herunder Salerno katedralen.

Den nærmeste lufthavn til Salerno er Napoli Lufthavn (NAP), også kendt som Capodichino Lufthavn. Lufthavnen er 49.79 km fra centrum af Salerno. Flyselskaber, der serviceres her omfatter Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.