Biludlejning Rom

» Billeje » Biludlejning Rom

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Rom

Sammenlign priser for billeje i Rom fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Rom guide

Biludlejning Rom

Billeje Rom

Rom ligger i Lazio-regionen – det er ikke kun Italiens hovedstad, er det også den største såvel som den mest befolkede by i hele landet. Det har en befolkning på 2,761,477 indbyggere (12/2010) og er 1,285.31 kvadratkilometer i størrelse. Roms historie spænder over tusinder af år som centrum for den romerske Kongerige, og det romerske imperium. Det er den mest populære turistmål i Italien og er opført som en UNESCO World Heritage Site.

Colosseum og Vatikanmuseet er opført i top 50 mest besøgte turistmål i hele verden. Der er meget at se i vejen for flere hundrede år gamle basilikaer og kirker, romersk-æra ruiner, udsmykkede statuer, overdådige monumenter og smukke springvand.

Rom er en mode hovedstad i verden, med mange af de bedste designere i verden stationeret her.

Rom vil være hjemme til 2020 Sommer-OL, 60 år efter den først vært for begivenheden.

Den primære internationale lufthavn ligger tættest på Rom er Rom Fiumicino Lufthavn (FCO), hvilket er 26,5 km fra centrum af Rom. Det er den største lufthavn i Italien og tilbyder tjenester til alle større nationale og internationale flyselskaber. Hvis de besøgende er fløjet ind fra et sted i Italien, kan de lander i Rom Ciampino Lufthavn (CIA), hvilket kun er 14,51 km væk.