Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn

» Billeje » Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Sammenlign priser for billeje i Rom Fuimicino Lufthavn fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Rom Fiumicino Lufthavn guide

Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn

Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Rom Fiumicino Lufthavn (FCO), også kendt som Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn er den største lufthavn i hele Italien. Det ligger 35 km fra centrum af Rom. I 2010 var passagertrafikken på 36,337,523 mennesker. Lufthavnen er den primære knudepunkt for Alitalia, de primære italienske luftfartsselskaber, og er det sjette travleste lufthavn i hele Europa og 29. Travleste lufthavn rundt om i verden i henhold til 2011 statistik.

De lufthavnens tjenester mange flyselskaber fra hele verden, herunder nogle af de største som Aer Lingus, British Airways, Air Canada, American Airlines, Continental Airlines, Delta Airlines, easyJet, El Al, Iberia, KLM og Lufthansa.

Inden for Den Europæiske Union, omfatter de travleste internationale ruter fra denne lufthavn Madrid, Spanien, Paris, Frankrig, London, England, Amsterdam, Holland, og Frankfurt, Tyskland. De travleste internationale ruter fra lufthavnen uden for Den Europæiske Union er New York, New York, Istanbul, Tyrkiet, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, og Tel Aviv, Israel.

Inde i Roms lufthavn Fiumicino er der en række faciliteter, herunder gode shoppingmuligheder, restauranter, biludlejning og valutaveksling.