Biludlejning Ravenna

» Billeje » Biludlejning Ravenna

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Ravenna

Sammenlign priser for billeje i Ravenna fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Ravenna guide

Biludlejning Ravenna

Billeje Ravenna

Ravenna er beliggende i den italienske region Emilia-Romagna. Det har en befolkning på 159,497 indbyggere og er 652.89 kvadratkilometer i størrelse. Med hensyn til areal, er Ravenna den næststørste township i Italien efter Rom. Det var kendt som hovedstad i det vestromerske rige fra 402 til 476, da imperiet kollapsede.

Basilikaen Sant’Apollinare Nuovo er en af ​​de vigtigste seværdigheder at se i Ravenna på grund af de smukke mosaikker og den gamle, spændende arkitektur. Dantes Grav (fra Inferno) ligger også i byen. Andre ting at se medtage Sant’Apollinare i Classe, Basilica San Vitale, og Mausoleum of Galla Placidia.

Ravenna betjenes af Forli lufthavn (FRL), som også er kendt som Luigi Rifolfi lufthavn, opkaldt efter en kendt italiensk pilot. Lufthavnen ligger 26,87 km fra byen. Det er en lille lufthavn, der indeholder en enkelt bane. Wizz Air er den største operatør i lufthavnen. Det plejede at servicere Ryanair og Wind Jet, men disse to luftfartsselskaberne flyttet til andre lufthavne i regionen.