Biludlejning Pisa

» Billeje » Biludlejning Pisa

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Pisa

Sammenlign priser for billeje i Pisa fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Pisa guide

Biludlejning Pisa

Billeje Pisa

Pisa er en by beliggende i den italienske region Toscana. Det har 88,332 indbyggere (11/2010) og er 185 kvadratkilometer i størrelse. Byen er mest kendt for Torre Pendente, eller som det almindeligvis er kendt over hele verden – det skæve tårn i Pisa. Bygget som klokketårn for Duomo di Pisa i det tolvte århundrede, den største katedral i byen, tårnet begyndte at læne sig efter afslutningen på grund af jorden nedenfor. I 2001 blev et projekt afsluttet at holde tårnet fra skæve yderligere, enkeltpersoners mulighed for at komme ind, klatre til toppen, og nyde en storslået udsigt.

Andre seværdigheder at se i Pisa omfatter Piazza dei Cavalieri, den Museo di San Matteo (kunst og historie museum), og Museo del Opera del Duomo.

En af de smukkeste ting at se i Pisa er Luminara festival, der fandt sted den 16. juni. Som solnedgang hits, alle lysene langs Amu nedtonet og mere end 10.000 stearinlys er tændt. Natten slutter med en fantastisk fyrværkeri.

Byen Pisa er serviceret af Pisa Galileo Galilei International Airport (PSA). Denne lufthavn ligger 3,75 km fra byens centrum. Det er en af ​​de to store lufthavne i regionen Toscana (bortset fra Peretola Lufthavn). Lufthavnen tilbyder sine ydelser til en række flyselskaber, herunder Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Iberia, Lufthansa og Ryanair.