Biludlejning Pisa Lufthavn

» Billeje » Biludlejning Pisa Lufthavn

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Pisa Lufthavn

Sammenlign priser for billeje i Pisa Lufthavn fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Pisa Lufthavn guide

Biludlejning Pisa Lufthavn

Billeje Pisa Lufthavn

Pisa Galileo Galilei International Airport (PSA), bedre kendt som bare Pisa Lufthavn, ligger to kilometer fra Pisas centrum. Det er en af ​​de to store lufthavne i den italienske region Toscana (den anden er Peretola Lufthavn, også kendt som Amerigo Vespucci Airport i Firenze). Lufthavnen er opkaldt efter den berømte videnskabsmand af samme navn, der var en Pisa hjemmehørende. I 2010, forudsat at Pisa Galileo Galilei Airport Services til 4,067,012 passagerer. Den er opført som en af ​​de travleste lufthavne i hele Italien.

Lufthavnen tilbyder sine ydelser til en række flyselskaber, herunder Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Iberia, Lufthansa og Ryanair.

Der er en VIP lounge for dem, der flyver business class på Pisa Galileo Galilei lufthavn. Det tilbyder en række faciliteter, herunder internetforbindelser, forfriskninger, tv og aviser. Der er en række andre tjenester, der tilbydes til alle passagerer kommer og går, herunder bankvirksomhed, ATM, posthus, kapel, beauty center, frisør, restauranter og shoppingmuligheder. Den “La Corte” i lufthavnens huse omkring 15 forskellige butikker.