Biludlejning Pescara

» Billeje » Biludlejning Pescara

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Pescara

Sammenlign priser for billeje i Pescara fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Pescara guide

Biludlejning Pescara

Billeje Pescara

Pescara ligger langs kysten af ​​den italienske region Abruzzo. Det er den mest befolkede by i regionen, med 123,103 indbyggere (3/2009). Byen er 33,6 kvadratkilometer i størrelse og er kendt for sine badebyer langs Adriaterhavets kyst, især i sommermånederne.

De vigtigste seværdigheder at se, er i det historiske centrum af byen. Der er Skt Cettus og fødestedet for Gabriele D’Annunzio, en berømt digter. Der er Palazzo del Governo, som huser det provinsielle biblioteket, og der er også et museum på Abruzzi-folk.

Den primære kommercielle gaden i Pescara er Corso Umberto I. Det danner et rektangel med Via Nicola Fabrizi og Corso Vittorio Emanuele II til at danne det centrale shoppingområde i byen. Det er her alle de store butikker og butikker er placeret.

I sommermånederne, er Pescara en stor non-stop fest langs stranden. Der er mange diskoteker og klubber.

I juli vært for byen International Jazz Festival, en af ​​de mest anerkendte jazz-festivaler i hele Europa.

Den Abruzzo Lufthavn (PSR), også kendt som Pescara Lufthavn ligger cirka fire kilometer uden for Pescara centrum. Det er det eneste internationale lufthavn i hele regionen Abruzzo. Flyselskaber, der tjenester denne lufthavn omfatter Alitalia, Ryanair, Belle Air, og Air Vallee.