Biludlejning Novara

» Billeje » Biludlejning Novara

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Novara

Sammenlign priser for billeje i Novara fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Novara guide

Biludlejning Novara

Billeje Novara

Novara er en by beliggende i den nordlige italienske region Piemonte. Med en befolkning på 105,024 indbyggere (12/2010), er det den næststørste by, befolkning klog i regionen efter Turin. Byen er 103 kvadratkilometer i størrelse. Novara er kendt for at være en afgørende skillevej for alle former for kommerciel trafik fra Turin til Milano og Genova til Schweiz.

De fleste seværdigheder i Novara kan findes i byens historiske centrum. Basilica di San Gaudenzio er en af ​​de vigtigste steder i byen. Det blev bygget i 1888 og har en kuppel, der er 121 meter høj. Den Novara Cathedral, bygget i neo-klassisk stil, er også placeret her samt Piazza Martini Liberta, den største plads i byen.

Novara fejrer en række arrangementer og festivaler. Den 22. januar er der festen for San Gaudenzio, skytshelgen af ​​byen. Fra og med 2001 har Giovani Espressioni (“Unge Expressions) været vært ved Novara. Det er en musikfestival for unge musikere.

Lufthavnen tættest på Novara er Milano Malpensa Airport (MXP). Det er den største lufthavn i Milano og cirka 22,84 km fra centrum. Fordi det er en populær lufthavn, er vært for over 20 forskellige flyselskaber, der flyver ind fra Europa, Afrika, Asien og USA, herunder Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM, og Continental Airlines.