Biludlejning Nola

» Billeje » Biludlejning Nola

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Nola

Sammenlign priser for billeje i Nola fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Nola guide

Biludlejning Nola

Billeje Nola

Nola ligger i den italienske sydlige provins Napoli. Den sidder på sletterne mellem Appenninerne og Vesuv. Der er 32,863 indbyggere i byen (4/2009), og byen er 39 kvadratkilometer i størrelse.

Der er mange ruiner i hele Nola, herunder et amfiteater, et tempel for Augustus, og et teater. Der er en gammel gotisk katedral, og slottet Cicalia så godt.

Byen er kendt for en række festivaler. 22 juni er La Festa dei Gigli, eller Festival af Lilies og holdes til ære for St. Paulinus. Det varer syv dage, og byen, hvis fuld af folklore og historie.

Den nærmeste lufthavn til Nola er Napoli Lufthavn (NAP), også kendt som Capodichino Lufthavn. Lufthavnen er 20,74 km væk fra centrum af Nola. Flyselskaber, der serviceres her omfatter Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.