Biludlejning Napoli Lufthavn

» Billeje » Biludlejning Napoli Lufthavn

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Napoli Lufthavn

Sammenlign priser for billeje i Napoli Lufthavn fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Napoli Lufthavn guide

Biludlejning Napoli Lufthavn

Billeje Napoli Lufthavn

Lufthavn ligger syv kilometer fra centrum af byen Napoli, ligger i den sydlige italienske region Campania. Lufthavnen har to terminaler. Den første terminal er for rejsende, der afgår til lufthavnen og den anden er for charterfly. I år 2010, forudsat at Napoli Capodichino Lufthavn tjenester til 5,582,114 passagerer.

Der er over 15 forskellige flyselskaber, der servicerer Napoli Capodichino Lufthavn. Denne lufthavn tilbyder serviceydelser til 11 indenrigslufthavne, 19 internationale destinationer, og 50 forskellige chartrede destinationer. Flyselskaber, der flyver ind og ud af lufthavnen omfatter Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Lufthansa, og Wizz Air.

Lufthavnen er stadig almindeligt anvendt som en militær luftbase for både den italienske Air Force såvel som den amerikanske flåde.

Selvom det ikke er en stor lufthavn, er det stadig byder på en række faciliteter, som passagererne kan nyde mens i lufthavnen. Dette omfatter posthuset og banktjenester, og valutakurser kapaciteter. Der er også en internet-center, fax-faciliteter, mødelokaler, samt mange shopping-og spisemuligheder alle på lufthavnsområdet.