Biludlejning Modena

» Billeje » Biludlejning Modena

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Modena

Sammenlign priser for billeje i Modena fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Modena guide

Biludlejning Modena

Billeje Modena

Modena ligger i den nordlige italienske region Emilia-Romagna. Det huser 183,069 indbyggere (12/2009) og er 182,7 kvadratkilometer i størrelse. Det er en meget velkendt by på grund af nogle af de berømte mennesker er født her, herunder Luciano Pavarotti og Enzo Ferrari, og for sin gastronomi, indluding parmesan, tortellini, og Lambrusco vin.

Der er mange ting at se, mens i Modena. Den Grilandina Tower er et af symbolerne i byen på 86 meter høj. I centrum af byen er Piazza Grande og der er også domkirken i Modena, som blev bygget i 1099. Galleria Civica er en af ​​de mest fremtrædende centre for kultur i landet. Det har en række midlertidige udstillinger om kunst og fotografi.

Modena er hjemsted for en række festivaler, herunder Modena Terra di motor (luksus køretøj udstilling) og modenantiquaria, en antikvitetsudstilling.

Den nærmeste lufthavn til Modena er Guglielmo Marconi (Bologna) International Airport (BLQ). Det ligger 32,72 km fra centrum af Modena. Ryainair, er British Airways, og tyrkisk luft kendt for at have et par daglige afgange til Bologna og lufthavnstjenester en række af de internationale forbindelser, herunder Amsterdam, København, Moskva, Madrid, Paris og Bruxelles.