Biludlejning Milano

» Billeje » Biludlejning Milano

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Milano

Sammenlign priser for billeje i Milano fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Milano guide

Biludlejning Milano

Billeje Milano

Milano ligger i den italienske region Lombardiet. Det er den næststørste by i hele Italien, og den vigtigste by i Italien økonomisk-talende. Mens meget af det blev ødelagt under Anden Verdenskrig, er i dag en af ​​de største blomstrende kosmopolitiske byer i hele landet.

Milano er berømt for antallet af historiske såvel som moderne steder i byen, herunder Duomo, som er en af de største og største gotiske katedraler i verden, og La Scala, en af de mest etablerede operahuse findes overalt i verden.Der er også Galleria Vittorio Emanuele, som er en af ​​de største indkøbscentre findes overalt. Den indeholder en række high-end butikker, herunder Prada og Louis Viutton.

Byen Milano er serviceret af Linate Lufthavn (LIN), og er en af de tre store lufthavne i Milano sammen med Milano Malpensa Airport (MXP) og Orio al Serio Lufthavn (BGY). Den Linate Lufthavn er 7.16 km fra byens centrum og bruges primært til indenrigs-og korte internationale flyvninger. Nogle af flyselskaberne servicere denne lufthavn omfatter Aer Lingus, Alitalia, British Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, EasyJet.