Biludlejning Lamezia Terme Lufthavn

» Billeje » Biludlejning Lamezia Terme Lufthavn

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Lamezia Terme Lufthavn

Sammenlign priser for billeje i Lamezia Terme Lufthavn fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Lamezia Terme Lufthavn guide

Biludlejning Lamezia Terme Lufthavn

Billeje Lamezia Terme Lufthavn

Lamezia Terme Lufthavn (SUF), der ligger tre kilometer fra byen Lamezia Terme i den syditalienske region Calabrien. Det anses for den vigtigste lufthavn i hele regionen og er altid under udvikling. Denne lufthavn er udstyret til at håndtere omkring to millioner passagerer i år.

Der er 39 destinationer i hele 12 lande, der serviceres af Lamezia Terme Lufthavn, med fly til og fra Tyskland er den mest populære. Flyselskaber, der flyver ind og ud af lufthavnen omfatter Alitalia, Easyjet, Ryanair, Helvetic Airlines, og schweiziske Airlines.

Bortset fra passagerflyvninger, den Lamezia Terme Lufthavn også arbejder med store internationale last kurerer så godt.

Mens lufthavnen for nylig har gennemgået en genopbygning, der er fremtidige planer i støbeskeen for at opgradere lufthavnen meget mere, herunder forlængelsesflige start-og landingsbaner.

Lufthavnen er udstyret med en række faciliteter til rejsende, herunder et VIP-lounge, business center, pengeautomater, banker, turistkontoret, samt shopping og spisestue muligheder.