Biludlejning Imola

» Billeje » Biludlejning Imola

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Imola

Sammenlign priser for billeje i Imola fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet

Imola guide

Biludlejning Imola

Billeje Imola

Den italienske by Imola sidder inde i regionen Emilia-Romagna. Byen er den aflæste hjem for den tidligere vært for Formula One San Marino Grand Prizz – Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Der er 67,301 indbyggere (12/2007) i Imola, og byen er 204.96 kvadratkilometer i størrelse.

Den Sforza-slottet er et smukt syn at se. I månederne juli og august er kendt for at rumme en Cinema d’Estate. Civic Kunstmuseum har til huse i Palazzo Tozzoni som blev bygget mellem år 1726 og 1738.

Imola er tjent med den Forli lufthavn (FRL), som også er kendt som Luigi Rifolfi lufthavn, opkaldt efter en kendt italiensk pilot. Lufthavnen ligger 33,2 km fra byen. Det er en lille lufthavn, der indeholder en enkelt bane. Wizz Air er den største operatør i lufthavnen. Det plejede at servicere Ryanair og Wind Jet, men disse to luftfartsselskaberne flyttet til andre lufthavne i regionen.