Biludlejning Gorizia

» Billeje » Biludlejning Gorizia

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Gorizia

Sammenlign priser for billeje i Gorizia fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Gorizia guide

Biludlejning Gorizia

Billeje Gorizia

Byen Gorizia ligger langs den nordøstlige grænse til Italien i regionen Friuli Venezia Giulia. Fordi det er lige på grænsen til Slovenien, er det almindeligt at høre både den italienske og slovenske talt af dem, der bor her. Det har 35,980 indbyggere (4/2009) og er 41 kvadratkilometer i størrelse.

Fordi byen sidder lige på grænsen, er der en række grænseovergange i Gorizia, der kommer ind i den tilstødende slovenske by Nova Gorica. Da Slovenien blev medlem af Schengen-aftalen i 2007, har passage langs grænsen er foretaget ganske enkel.

Slottet i Gorizia er en af ​​de største attraktioner at se i byen. Dens vægge dateres tilbage til middelalderen, og slottet var engang sæde for retsvæsenet og administrative magt i landet. Piazza della Vittoria, eller Victory Square er det vigtigste punkt i byen. Der er et stort springvand i midten og det er omgivet af små butikker, restauranter og caféer.

Lufthavnen tættest på Gorizia, er Friuli Venezia Giulia Lufthavn (TRS), også kendt som Ronchi dei Legionari Lufthavn eller Trieste Lufthavn. Det ligger 16 kilometer fra byen og håndterer et lille antal af flyselskaber, herunder Alitalia, Belle Air, Lufthansa Regional og Ryaniar.