Biludlejning Genova

» Billeje » Biludlejning Genova

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Genova

Sammenlign priser for billeje i Genova fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Genova guide

Biludlejning Genova

Billeje Genova

Genova er en vigtig norditalienske havneby beliggende i regionen Ligurien. Byen kan prale af en befolkning på 607.771 (10/2010) og er 243.60 kvadratkilometer i størrelse. Det blev et EU-kulturhovedstad i 2004 på grund af sin levende historie, arkitektur, musik, kunst og gastronomi.

Genova er kendt som fødestedet for pesto sauce og er derfor i en lang række af retter i hele byen.

Der er mange ting at se i Genova. Den gamle havn er en del af byens gamle havn. Der er en række historiske bygninger og vartegn, herunder Museum of the Sea. Der er St. Lawrence katedralen, der er i en renæssance-romansk stil. Der er mange tilbageværende rester af defensive vægge, der blev bygget omkring Genova, og er ganske et syn at se.

Byen Genova er en populær destination for shopping, da der er et stort antal designerbutikker, indkøbscentre og shopping distrikter, der sælger alt fra høje ende designere til selvstændig tøj.

Den nærmeste lufthavn til Genova er Genova Cristoforo Colombo Airport (GOA), hvilket er cirka otte kilometer fra byens centrum. Det tilbyder sine ydelser til en række flyselskaber, herunder Air France, Alitalia, British Airways, Ryanair, Tyrkisk Airlines, Lufthansa og Iberia.