Biludlejning Firenze

» Billeje » Biludlejning Firenze

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Firenze

Sammenlign priser for billeje i Firenze fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Firenze guide

Biludlejning Firenze

Billeje Firenze

Firenze er hovedstaden i den nordvestlige region Toscana. Med en befolkning på 370,702 indbyggere (10/2010), er den mest folkerige by i hele regionen. Firenze er 102.41 kvadratkilometer i størrelse. Ligger langs floden Arno, er Firenze kendt for den rolle, den spiller i hele middelalderen, og som fødestedet for den italienske renæssance periode, især inden for kunst og arkitektur. Firenze er et UNESCO World Heritage Site, og rangeret som en af ​​de smukkeste byer i verden af ​​Forbes Magazine.

Galleria degli Uffizi er en af ​​de mest berømte fine kunstmuseer i verden, og huse smukke samlinger af renæssance skulpturer og malerier. Santa Maria del Foire, også kaldet Duomo di Firenze er den største katedral i byen såvel som byens vigtigste symbol. Det er kendt for Brunelleschis store kuppel. Den Boboli Gardens bag Palazzo Pitti tilbyder en storslået udsigt over Firenze.

Firenze betjenes af Firenze Lufthavn (FLR), også kendt som Peretola Lufthavn eller Amerigo Vespucci Lufthavn.Det er en forholdsvis lille lufthavn med kun en enkelt bane. Det er cirka 15 minutter fra Firenzes centrum og en af ​​de to lufthavne, der betjener hele regionen Toscana. Selv om det er lille, det giver service til en lang række flyselskaber rundt omkring i Europa, herunder Alitalia, Air France og Lufthansa Regional.