Biludlejning Cortona

» Billeje » Biludlejning Cortona

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Cortona

Sammenlign priser for billeje i Cortona fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Cortona guide

Biludlejning Cortona

Billeje Cortona

Cortona ligger i den italienske region Toscana. Det har en befolkning på 23,041 indbyggere (3/2009) og er 342.33 kvadratkilometer i størrelse. Cortona er kendt som hjemsted for filmen “Livet er smukt” med italienske skuespiller Roberto Benigni, og som hjemsted for bogen (og filmen af ​​samme navn) “Under the Tuscan Sun”. Der er mange ture i hele Cortona, der tager personer til steder optræder i disse bøger / film.

Der er meget at se i Cortona, herunder en række pladser, kirker og museer. Den mest berømte torv, er Piazza della Repubblica og den mest berømte kirke er kirken Santa Maria delle Grazie.

En særlig begivenhed afholdt i Cortona hvert år er Tuscan Sun Festival. Det er holdt i sommeren hvert år, og byder på en række udstillinger, kulinariske lækkerier, diskussioner med fremtrædende litterære figurer og musikalske forestillinger.

Den nærmeste lufthavn, at ydelser Cortona er Firenze Lufthavn (FLR), også kendt som Peretola Lufthavn eller Amerigo Vespucci Lufthavn. Det er cirka 86 km fra Cortona, og der er meget i vejen for transport fra lufthavnen at komme der.   Det er en forholdsvis lille lufthavn med kun en enkelt bane. Selv om det er lille, det giver service til en lang række flyselskaber rundt omkring i Europa, herunder Alitalia, Air France og Lufthansa Regional.