Biludlejning Como

» Billeje » Biludlejning Como

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Como

Sammenlign priser for billeje i Como fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Como guide

Biludlejning Como

Billeje Como

Como er beliggende i den norditalienske region Lombardiet. På grund af sin ekstremt tæt på Comosøen og Alperne, er det en primær turistmål i Italien. Byen er kendt for sit store antal af paladser, kirker, parker, teatre, museer og haver. Der er 84,876 indbyggere (2/2010) og byen strækker sig 37.34 kvadratkilometer.

Der er meget at se og gøre, mens i Como. Den Volta Lighthouse tilbyder nogle af de bedste udsigt over Lake Como og Isola Comacina er en lille ø ved Como som huser ruiner fra en række byzantinske æra kirker. Der er mange bådture langs Comosøen og en naturskøn gangbro langs havnefronten, der passerer War Memorial og Tempio Voltiano. Der er også ridning omkring de smukke skove, der omkranser Como.

Lufthavnen tættest på byen Como er Milano Malpensa Airport (MXP). Det er den største lufthavn i Milano og ca 34 km fra Como. Fordi det er en populær lufthavn, er vært for over 20 forskellige flyselskaber, der flyver ind fra Europa, Afrika, Asien og USA, herunder Alitalia, Lufthansa, British Airways, American Airlines, Easy Jet, El Al, Iberia, KLM, og Continental Airlines.