Biludlejning Catania

» Billeje » Biludlejning Catania

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Catania

Sammenlign priser for billeje i Catania fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Catania guide

Biludlejning Catania

Billeje Catania

Catania er beliggende langs Siciliens kyst, vender den smukke Ioniske Hav. Det er den næststørste by på øen Sicilien med 296,303 indbyggere (3/2009). Catania strækker sig 180.88 kvadratkilometer længe Siciliansk kystlinje. Byen ligger ved foden af ​​Etna, den største vulkan i hele Europa. Det er en stor økonomisk og transport center, er kendt for sin travle downtown område og meget aktivt natteliv. Det er også ganske godt kendt for sin barok arkitektur blandet med urban design.

På grund af de mange vulkanudbrud, der har fundet sted i Catania i løbet af de sidste tusinder af år, har mange fortidsminder blevet ødelagt. Men der er stadig en række af rester, der kan ses i dag, herunder en romersk æra akvædukt og forum og den græske Akropolis Montevergine.

En anden populær attraktion er den barokke æra Piazza del Duomo. Denne katedral huser Elephant Fountain, eller “U Liotru”, som er blevet symbolet på Catania ligesom det markerer indgangen til den største shopping gade i byen, Etnea.

Lufthavnen tættest på Catania er Catania-Vincenzo Bellini Lufthavn (CTA). Det er cirka fire kilometer lige uden for byen. Det er den travleste lufthavn hele øen Sicilien og værter en lang række europæiske flyselskaber, herunder British Airways, Lufthansa, Alitalia, EasyJet, Iberia, Luxair, Wizz Air, Wind Jet og Air Berlin.