Biludlejning Campobasso

» Billeje » Biludlejning Campobasso

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Campobasso

Sammenlign priser for billeje i Campobasso fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Campobasso guide

Biludlejning Campobasso

Billeje Campobasso

Campobasso er hovedstaden i den italienske region Molise, der ligger mod den sydlige ende af Italien. Det er omgivet af Matese og Sannio bjerge. Byen er kendt for dens lokale produktion af scamorza (en ost af komælk, der bærer ligheder med mozzarella) og pærer. Der er 51,255 indbyggere i Campobasso (11/2008), og det dækker 55 kvadratkilometer land.

Den primære attraktion i byen Campobasso er Castello Monforte. Det blev bygget omkring 1450 af Nicola II Monforte over ruinerne af en Norman eller Lombard bygning. Lige ved dette slot er Chiesa della Madonna del Monte. Det blev først bygget i det elvte århundrede, men ombygget i 1525. Villa de Capoa er en meget bemærkelsesværdig haven, som er fuld af statuer og talrige plantearter, såsom cypresser,-træer og Libanon Cedars og Norge graner.

Den nærmeste lufthavn til byen Campobasso er Napoli Lufthavn (NAP), også kendt som Capodichino Lufthavn. Denne lufthavn er cirka 81 kilometer fra byen. Flyselskaber, der serviceres her omfatter Air Berlin, Air France, Alitalia, British Airways, EasyJet, Air One, Lufthansa Regional, tyrkisk Airlines og Wizz Air.