Biludlejning Reggio Calabria

» Billeje » Biludlejning Reggio Calabria

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Reggio Calabria

Sammenlign priser for billeje i Reggio Calabria fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Reggio Calabria guide

Biludlejning Reggio Calabria

Billeje Reggio Calabria

Reggio Calabria, også kendt som Reggio di Calabria, er den største by i den syditalienske region Calabrien såvel som den mest befolkede. Byen har en befolkning på 186,547 indbyggere (6/2009) og er 236 kvadratkilometer i størrelse. Reggio Calabria er kendt for at være på “tå” af den italienske “boot” eller halvø, “og er adskilt fra Sicilien kun ved Messina-strædet. Det er den ældste by i regionen og den anden ældste by i hele Italien.

Den Lungomare Falcomata er en smuk strandpromenade i downtown byen og er smukt at gå rundt, især om sommeren. Kombineret med de smukke strande, det er symbolet på Reggio Calabria sommer.

Katedralen i Reggio Calabria, er den største religiøse bygning af sin art i regionen. Der er Aragonese Slot, som er hjemsted for en række kunstudstillinger, og de gamle bymure, som stadig kan ses i dag, er et lysende eksempel på original græsk arkitektur. Der er også rester af romerske bade, der er interessant at se.

Reggio Calabria betjenes af Reggio Calabria “Tito Minniti” lufthavn (REG). Det er også kendt som Aeroporto dello Stretto. Det er 4,45 km fra centrum af byen. Der er kun nogle få flyselskaber, der flyver ind og ud og kun indenrigsflyvninger. Luftfartsselskaberne er Air Malta, Alitalia, Blue-Express, og Trawel Fly.