Biludlejning Brindisi

» Billeje » Biludlejning Brindisi

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Brindisi

Sammenlign priser for billeje i Brindisi fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Brindisi guide

Biludlejning Brindisi

Billeje Brindisi

Byen Brindisi ligger i den syditalienske region Apulia, og ligger langs kysten af ​​Atriatic Hav. Byen har 89,846 indbyggere (3/2011) og er 328 kvadratkilometer i størrelse. Gennem historien, har denne by spillet en afgørende rolle i kultur og handel på grund af sin placering som en havneby. Det er en vigtig havneby for handel med Mellemøsten og Grækenland.

Castello Svevo er en af ​​de største attraktioner i Brindisi. Det blev bygget af kejser Frederik II og er en fantastisk sted at se. Den Aragonese Slot, er kendt som Forte a Mare, blev opført i 1491 af kong Ferdinand I af Napoli. Besøgende kan også se symboler i Brindisi – to gamle romerske søjler, der blev brugt som en port reference for antikke søfolk.

Brindisi Airport (BDS), også kendt som Papola Casale lufthavn ligger i umiddelbar nærhed af byen Brindisi. Den servicerer en række lufthavne, herunder Air Berlin, easyJet, Helvetic Airways og Ryanair.