Biludlejning Bergamo

» Billeje » Biludlejning Bergamo

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Bergamo

Sammenlign priser for billeje i Bergamo fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Bergamo guide

Biludlejning Bergamo

Billeje Bergamo

Bergamo ligger i regionen Lombardiet i Italien, omkring 40 kilometer nordøst for byen Milano. Der er 120,649 indbyggere (12/2010) i Bergamo, og byen er 39,6 kvadratkilometer i størrelse. Byen ligger ved foden af ​​den storslåede Alperne og er kendt for sin skønhed, mange kunstskatte, samt den meget fortryllende middelalderlige atmosfære.

Bergamo har to centre – “Città Alta,” (øvre by), som hviler på en bakketop og omgivet af defensive vægge bygget i det syttende århundrede, og “Citta Bassa,” (nedre by), som er på bunden af ​​bakken. Disse to centre er forbundet med gangstier samt en svævebaner (svævebane). Der er meget at se i begge områder, herunder Piazza Vecchia, der er kernen i Bergamo gamle bydel og Accademia Carrara, som huser nogle af de vigtigste samlinger af barok, renæssance og middelalder kunst i hele det nordlige Italien.

Bergamo er tjent med den Bergamo lufthavn (BGY), som også er kendt som Bergamo-Orio al Serio Lufthavn.Det ligger 3,7 km fra byen og er den fjerde travleste lufthavn i Italien. Nogle af de luftfartsselskaber serviceres af lufthavnen omfatter Alitalia, Ryanair, og Bell Air.