Biludlejning Arezzo

» Billeje » Biludlejning Arezzo

 

car-rental

Sammenlign og find de bedste priser for biludlejning i Italien

Billeje Arezzo

Sammenlign priser for billeje i Arezzo fra adskillige forskellige udbydere inkl. Maggiore, Avis, Alamo, Europcar, Sixt og Budget. De nødvendige forsikringer såvel som fri kilometer er altid inkluderet.

Arezzo guide

Biludlejning Arezzo

Billeje Arezzo

Byen Arezzo ligger i Toscana, Italien. Der er 100,455 indbyggere (4/2011) og byen strækker sig 386.25 kvadratkilometer. Arezzo er kendt for sin smukke vejr og lokale retter, herunder Acquacotta, en suppe, der er lavet med porcini svampe og Chianina Steak. Arezzo er også berømt for sine lokale vine.

Bemærkelsesværdige seværdigheder omfatter Piazza Grande, et middelalderligt torv beliggende i centrum af byen, der huser en række seværdigheder som Palace af Lay Broderskab, den Vasari Loggia og den episkopale Palace, romanske kirke Santa Maria della Pieve, og romerske amfiteater og museum.

Arezzo har en række festivaler. Den ArezzoWave i juli, er en årlig pop kultur og musik festival med deltagere fra Europa og Nordamerika. Arezzo Festival er en årlig teaterfestival afholdt i sommeren og showcases ydeevne grupper fra hele verden.

Arezzo er serviceret af to lufthavne i Toscana – Den Pisa International Airport Galileo Galilei (PSA), placeret i Pisa, og Firenze Lufthavn Amerigo Vespucci (FLR), der er beliggende i Firenze. Begge udveksling af tjenesteydelser for en række flyselskaber, herunder Alitalia og EasyJet.